Cseppents - egy csepp az egészségért

Küldetésünk:

Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink, mi magunk, a környezetünk olyan anyagokat, megoldásokat használjon, ami természetes, ami bizonyítottan jó hatással van ránk. Nem a spanyol viaszt szeretnénk feltalálni, mert azt már megtették helyettünk, hanem egy olyan lehetőséget bemutatni Neked is, amivel könnyen, egyszerűen és gyorsan beépítheted ezt az egészséget megőrző folyamatot az életedbe, sőt az egész család életébe. Csak egy csepp illóolaj! 

Mik az ILLÓOLAJOK?

 

Az illóolajok természetes aromás vegyületek, melyek magvakban, fakérgekben, szárakban, gyökerekben és egyéb növényi részekben találhatók. Lehetnek egyaránt enyhén, vagy erőteljesen illatozók. Ha valaha is élvezted az ajándékba kapott rózsa illatát, vagy elsétáltál egy levendulamező mellett, vagy érezted a frissen levágott menta illatát, akkor tapasztalhattad az aromás illóolajok egyik legszebb tulajdonságát. Az illóolajok hangulatemelők is lehetnek, nyugtathatják az érzékeket, de képesek erős érzelmi választ is kiváltani. Az illóolajok minősége és hatékonysága messze fölülmúlja illatuk varázsát.

Hol használják az ILLÓOLAJOK?

 

Az illóolajokat a parfümériában, az aromaterápiában, kozmetikai iparban, gyógyszeriparban, valamint ételek ízesítésére használják. Ezenkívül otthoni, házi használtra is lehet alkalmazni borogatás, lemosás, fürdőolaj-készítés, inhalálás, aromalámpában való párologtatás útján, vagy ételekbe, italokba lehet keverni őket. Önmagukban és keverékként is alkalmazhatóak.

Milyen ILLÓOLAJAT használjak?

 

Röviden: olyat, amit biztosan teljesen tiszta! Azt tudnod kell, hogy ezek viszont nem a legolcsóbb olajak. 

Az általunk itt ajánlott illóolajak, a dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki. Sok olajról azt állítják, hogy terápiás minőségű és némelyek tiszták is, de kevesen vannak alávetve szigorú kémiai összetétel-vizsgálatoknak. A dōTERRA illóolajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrográfia és gázkromatográfia eljárással, hogy biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tételben. A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

Cseppents

Csoport

Érdekelne részletesebben az aromaterápia? Szeretnél még többet tudni az illóolajokról? Kérdésed van? Szeretnéd kipróbálni egy-egy olaj hatását? Szeretnél szakértőnktől kérdezni? Igen? Akkor kattints az alábbi zöld gombra.

FONTOS!

Az illóolajok természetes módon biztonságosak és kevés nem kívánt mellékhatásuk van, ha van egyáltalán. Azonban erőteljes sűrítmények és óvatosan kell őket használni. Bizonyosodj meg arról, hogy kizárólag tiszta, terápiás minőségű illóolajokat használsz, elolvasva és követve a feltüntetett utasításokat és felhívásokat. Az olajokat sohasem szabad a szemben és a hallócsatornában használni. Ha bőrpír vagy irritáció lép fel az olaj külső használata során, egyszerűen használj növényi olajat (például frakcionált kókuszolajat) az érintett területen — a víz nem oldja az olajat. Kérd ki orvosod véleményét mielőtt illóolajat használnál, amennyiben várandós vagy orvosi kezelés alatt állsz!