Együttműködési lehetőség

Pepita Marketing Kft. 2013 elején alakult meg azzal a céllal, hogy segítse a várandós anyukákat és a kisgyermekes édesanyákat mind offline, mind online úton. A Pepita Marketing Kft. kiemelten koncentrál a digitális megjelenésre, valamint az anyukák, apukák, azaz a családok számára kényelmesen és gyorsan elérhető szolgáltatásokra, Magyarországon, egyedülálló módon.

 

A Pepita Marketing Kft. alapítói több éves tapasztalattal rendelkeznek a babapiacról és a pénzügyi világból, így e kettő ötvözéséből tudott létre jönni egy olyan szolgáltatási rendszer, mely biztos alapokra építve, a megfelelő időpontban éri el az édesanyákat és a családokat a várandósság kezdetétől a gyermek egy éves koráig.

A Partnereink ár-érték arányban való kiszolgálásának érdekében 2016 elején megalapítottuk a Babakunyhó Bt.-t is, így bővítve tovább a lehetőségeinket.

 

A tevékenységünk több együttműködési lehetőséget is kínálnak, néhány a teljesség igénye nélkül:

- online hirdetések

- e-dm kampányok

- várandós napon való részvétel

- termékbevezetés

 

Ahhoz, hogy testre szabott ajánlatot tudjunk adni, kérjük keressen minket bizalommal, hogy együtt találhassuk ki, mely kommunikációs eszköz és milyen módon szolgálná leginkább az Ön igényeit.

 

Petik Ágnes, ügyvezető

E-mail: info@babakunyho.hu

Telefon: 06 309 844344