Gondoltál erre?

Biztonság az egész Családnak

Az a csöppség, akit hamarosan a kezedben tartasz egyedül még semmire nem képes, jobban mondva Nélküled semmire nem képes, szüksége van Rád a nap 24 órájában. De ki vigyáz Rád? Amit lehet, mi megteszünk, hogy magadat biztonságban tudva csak a Szemed Fényére koncentrálhass. Az ezer milliónyi teendő, ami Rád vár, ugyanennyi baj és veszély forrása is lehet, holott Te most nem engedheted meg magadnak, hogy kidőlj a sorból. Sőt Apa sem engedheti ezt meg magának.

A babavárás időszaka, az új élethelyzet kialakítása rengeteg izgalommal és boldogsággal telik, de ilyenkor szembesülünk azzal is, hogy milyen költségek keletkeznek, a kis zoknitól akár a ház átalakításáig, esetleg egy új autó megvétele is szóba kerülhet.

 

Gyermeked féltése, óvása, támogatása mostantól jelen lesz az életed minden percében. Mint minden szülő a legjobbat szeretnéd neki, Te is. Ez rengeteg döntés elé állít majd, onnantól kezdve, hogy milyen iskolába járjon és hogyan tudod az Ő felnőtt életét segíteni majd.

Segíthetünk?

Hisszük, hogy rengeteg segítségre, nyugalomra és biztonságra van szüksége egy várandós anyukának és egy pici babával, egy új élethelyzetbe csöppent édesanyának. Szeretnénk segítséget adni abban, hogy miként tudod csökkenteni a költségeidet, hogy miként kezdhetsz már most félre tenni a gyermeked felnőtt életére, vagy csak egy szoba átalakításra, mert a babás hangulatú szoba biztosan nem fog tetszeni neki 14 évesen.

 

Ha beleegyezel, akkor szakértő kollégánk egy Neked alkalmas időpontban, amikor otthon vagy, a párod is otthon van és a pici épp alszik, akkor felkeres, és megbeszélitek, hogy személyre szabottan, Nektek milyen lehetőségeket tudunk nyújtani, a gyermeknek való megtakarítással, babakötvény alternatíváival, lakástakarékpénztárral kapcsolatosan.

 

Amennyiben van kérdésed, akkor arra válaszolunk, de mindezt úgy tesszük, hogy a családi békét, a pici nyugalmát ne zavarjuk.