A legnépszerűbb illóolajok hatásai

A több, mint 200 illóolajból és egyéb termékekből kiemeltünk néhányat, amik a legnépszerűbbek és a leggyakoribb panaszokra tudnak megoldást kínálni, legyen szó fejfájásról, allergiáról, emésztőrendszeri problémákról, nyugtalan alvásról vagy izomsérülésről. 

Az illóolajok aromatikus használata során ügyelni kell arra, hogy olyan párologtatót használjuk, amely alkalmas az olajok párologtatására. Az alább látható olajpárologtatók kimondottan az általunk ajánlott illóolajokhoz lett fejlesztve. Kisgyermekes családok számára javasolt, hogy az olajokat inkább párologtassuk.

Zenbow

Cloud

Petal

Lotus

Cseppents

Csoport

Érdekelne részletesebben az aromaterápia? Szeretnél még többet tudni az illóolajokról? Kérdésed van? Szeretnéd kipróbálni egy-egy olaj hatását? Szeretnél szakértőnktől kérdezni? Igen? Akkor kattints az alábbi zöld gombra.

FONTOS!

Az illóolajok természetes módon biztonságosak és kevés nem kívánt mellékhatásuk van, ha van egyáltalán. Azonban erőteljes sűrítmények és óvatosan kell őket használni. Bizonyosodj meg arról, hogy kizárólag tiszta, terápiás minőségű illóolajokat használsz, elolvasva és követve a feltüntetett utasításokat és felhívásokat. Az olajokat sohasem szabad a szemben és a hallócsatornában használni. Ha bőrpír vagy irritáció lép fel az olaj külső használata során, egyszerűen használj növényi olajat (például frakcionált kókuszolajat) az érintett területen — a víz nem oldja az olajat. Kérd ki orvosod véleményét mielőtt illóolajat használnál, amennyiben várandós vagy orvosi kezelés alatt állsz!