Megérkeztek a vitaminok

Hosszú idő óta terveztük, hogy a webáruházba bekerüljenek vitaminok is, de nehezen találtuk meg azt a gyártót/forgalmazót, akinek a termékeit tiszta szívből tartottuk volna.

Miközben azon fáradozunk, hogy a Palmer's termékek a gyógyszertárakban is kaphatóak legyenek, a sors úgy hozta, hogy a Vitapaletta termékeivel összeakadtunk és a hölgy lenyűgözött minket azzal, ahogy a termékekről beszélt, ahogy elmondta, hogy melyiket melyikkel kell szedni, hogy a megfelelő hatást elérjük, hogy olyan összetevőkkel bírnak a vitaminok, amivel sok más, sokkal nagyobb marketinget kapó termék nem. Ráadásul ár/érték arányban is kimagaslóan jó termékekről van szó.

Kismamáknak kifejezetten ajánljuk a Magnéziumot

Jön a nyár és jönnek az utazások és ehhez javasolták nekünk, hogy a Bifidolact nevű étrend-kiegészítőt akár megelőzésként is ehetjük és így a gyomrunk számára, az esetleg ismeretlen ételek sem okoznak gondot és nem rontják el a gyomrunkat és így a nyaralásunkat sem.

Lehet, hogy csak mi voltunk tájékozatlanok, de azt is megtudtuk, hogyha szeretnénk fogyni, akkor célszerű Krómot fogyasztanunk, mert az segít abban, hogy a szervezetben tényleg csak a szükséges mennyiségű cukor szívódhasson fel.

A fotón látható mondat pedig a fentieken felül is nyomós indok volt, hogy miért a Vitapaletta termékei mellett tettük le voksunkat. A teljes vitaminválaszték az OtthonKell.hu oldalán található meg.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. A készítményeket tarts távol gyermekedtől. Várandósság és szoptatás alatt minden esetben kérd ki orvosod, védőnőd, gyógyszerészed tanácsát. A blogban leírtak nem orvosi javallat.

Kedvencek
Mostanság
Régiek
Keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square