Nyári arctisztítás 4 lépésben

June 21, 2017

A nyári meleg hónapokban különösen fontos az alapos arctisztítás reggel és este, hiszen a nagy melegben a verejtékezés hatására a pórusok nagyon gyorsan eltömődnek. Emellett természetesen fontos eltávolítani az egyéb szennyeződéseket is. A CaoNatur jóvoltából itt a 4 lépés, amivel szép maradhat az arcbőröd 

 

TIPP! Az otthoni arctisztítás lépései röviden:


💧1. Tegyél egy kis CaoNatur arctejet egy vattakorongra, és töröld át az arcodat, különösen a T-vonalat (homlok, orr, áll), így eltávolíthatod a felszíni szennyeződéseket. A CaoNatur arctej panthenolt és hibiszkuszkivonatot tartalmaz, utóbbinak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása bizonyított.
💧2. Masszírozd bele a CaoNatur mélytisztító gélt az arcbőrbe, hagyd egy kicsit hatni, majd öblítsd le bő vízzel! A mélytisztító segít eltávolítani a mélyebb szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, baktériumokat. 
💧3. Ezután amennyiben van időd és bátorságod, lehet esetleg gőzölni 10-15 percig, ekkor a bőr megpuhul, a pórusok kitágultak és óvatosan ki lehet nyomkodni mitesszereket tisztítókendővel.
💧4. A mélytisztítás és mitesszerek eltávolítása után vattakorong segítségével töröld át a bőröd CaoNatur arctisztító tonikkal, mely fertőtleníti, tisztítja a sérült bőrt, panthenol tartalma révén növeli a bőr rugalmasságát. 

 

Próbáljátok ki a CaoNatur arctisztító termékeket most, hiszen egész júniusban 18 % kedvezménnyel vásárolhatják meg őket webshopunkban! ;)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kedvencek

Naptej babáknak, gyerekeknek

June 7, 2017

1/1
Please reload

Mostanság