Cseppents - így kezdődött

Hogy miért is tettük le a voksunkat az illóolajok világa mellett? Hogy miért ajánljuk ezt Nektek is? Egy rövid kis történet a saját életemből.


A jelenleg 6 éves fiamnak már eddig is sok mindent köszönhettem, illetve részben Ti is neki :) , mivel az ő születése után tudtam, hogy nincs visszaút a normál alkalmazotti létbe és így jött létre a Babakunyhó és minden egyéb, ami hozzánk tartozik. :-)


A fiamnál már a bölcsis időszakban előjött egy fura tünet. Minden ébredésnél itthon is és a bölcsiben is tüsszögött tízet, húszat, folyt az orra, aztán ennyi. Egész nap semmi más. Mindegy, hogy mit evett, mindegy, hogy milyen idő volt, mindegy, hogy milyen évszakban voltunk. 2014. december 22-én éjjel, miután egyre többször jöttek ezek a tüsszögések, kerestem egy dokit, ahova másnap el is tudtunk menni. Megvizsgálta és közölte, hogy semmi baj, adott egy orr-sprayt, amit 3 napig kellett használni. Utána minden jó volt 1 hónapit, majd kezdődött minden elölről.Semmihez nem tudtam kötni a tüsszögését, de sajnáltam, mert szenvedett tőle. Jött az allergiavizsgálat, csak az a szurkálós. Totálisan negatív. Következő vizsgálat vérből, étel és pollen. 40 negatív eredmény. Akkor jött a kérdés, hogy most akkor hogyan tovább? Jön a suli, ott figyelni kell, ezek a tüsszögések pedig nagyon rosszak.


Ekkor, mert véletlenek nincsenek egy régi ismerős hívott fel, Orsi, aki a Cseppents Facebook Csoportunk másik adminja. Orsi mondta, hogy van valami, amit meg kell ismernem. Mondtam, hogy két nap múlva utazom el 3 hétre, de csak azért is mondta, hogy még előtte találkozzunk. Találkoztunk. Mesélt, szagoltam, kérdeztem és elmondtam, hogy meggyőző, amit mond, de engem akkor fog meggyőzni mindez, ha azt látom, hogy a fiamnak, amit aján