Cseppents - így kezdődött

Hogy miért is tettük le a voksunkat az illóolajok világa mellett? Hogy miért ajánljuk ezt Nektek is? Egy rövid kis történet a saját életemből.


A jelenleg 6 éves fiamnak már eddig is sok mindent köszönhettem, illetve részben Ti is neki :) , mivel az ő születése után tudtam, hogy nincs visszaút a normál alkalmazotti létbe és így jött létre a Babakunyhó és minden egyéb, ami hozzánk tartozik. :-)


A fiamnál már a bölcsis időszakban előjött egy fura tünet. Minden ébredésnél itthon is és a bölcsiben is tüsszögött tízet, húszat, folyt az orra, aztán ennyi. Egész nap semmi más. Mindegy, hogy mit evett, mindegy, hogy milyen idő volt, mindegy, hogy milyen évszakban voltunk. 2014. december 22-én éjjel, miután egyre többször jöttek ezek a tüsszögések, kerestem egy dokit, ahova másnap el is tudtunk menni. Megvizsgálta és közölte, hogy semmi baj, adott egy orr-sprayt, amit 3 napig kellett használni. Utána minden jó volt 1 hónapit, majd kezdődött minden elölről.Semmihez nem tudtam kötni a tüsszögését, de sajnáltam, mert szenvedett tőle. Jött az allergiavizsgálat, csak az a szurkálós. Totálisan negatív. Következő vizsgálat vérből, étel és pollen. 40 negatív eredmény. Akkor jött a kérdés, hogy most akkor hogyan tovább? Jön a suli, ott figyelni kell, ezek a tüsszögések pedig nagyon rosszak.


Ekkor, mert véletlenek nincsenek egy régi ismerős hívott fel, Orsi, aki a Cseppents Facebook Csoportunk másik adminja. Orsi mondta, hogy van valami, amit meg kell ismernem. Mondtam, hogy két nap múlva utazom el 3 hétre, de csak azért is mondta, hogy még előtte találkozzunk. Találkoztunk. Mesélt, szagoltam, kérdeztem és elmondtam, hogy meggyőző, amit mond, de engem akkor fog meggyőzni mindez, ha azt látom, hogy a fiamnak, amit ajánlott olaj tényleg segíteni fog.


Kipróbáltuk, igaz csak két napunk volt rá, de hatott és a második nap nem volt egy tüsszentés sem. Nyár végén ezért úgy döntöttem, hogy most már nem csak kipróbáljuk, hanem megveszem a párologtatót és az olajokat és használjuk, mert amióta elfogyott az első adag, a tüsszögések visszajöttek.


Közben elolvastam sok-sok cikket, a Wikipédia-t és rá kellett jönnöm, hogy nem kell itt felfedezni a spanyol viaszt, mert ezt már megtették, csak ki kell próbálni és használni az olajokat.


Visszatérve az évek óta kínzó tüsszögésre. Hétfőn a párologtató és az olajok megérkeztek, azóta eltelt két éjszaka és ma már úgy kelt fel, hogy egy darab papír zsebkendő sem kellett.


Aki ismer, tudja, hogy nem hiszek abban, hogy 10 kilót lehet fogyni 1 hét alatt, ráadásul úgy hogy csak ülsz a fenekeden és egy szuper kapszulát eszegetsz. Orsi is tanú lehet arra, hogy nem az első szóra döntöttem úgy, hogy ezt a lehetőséget és ezeket az információkat elétek tárom és megosztom és ajánlom, hanem hónapok teltek el, amíg valóban megbizonyosodtam arról, hogy ez tényleg jó!


Remélem, hogy sok kismama, anyuka, nagymama és persze apukák és nagypapák is úgy fognak dönteni, hogy kipróbálják azt, amit kínálunk, amikről írunk.


További részleteket olvashatsz az alábbi helyeken:

Cseppents Facebook Csoport

Cseppents Babakunyhó oldal

Közvetlen vásárlás pedig itt


Kedvencek
Mostanság
Régiek
Keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square