Mennyibe kerül az illóolaj...

A kérdésre a válasz egyszerű, a nem jó minőségű olajok olcsók, a terápiás minőségűek drágábbak. Azt viszont nem mondanánk, hogy drága, mert az egészségünk mindennél fontosabb, a gyerekeinké pedig főleg.A doTERRA olajok esetében azt mondhatjuk, hogy 15-30 forintba kerül egy csepp. Egy üvegcsében (15ml), körülbelül 300 csepp van. Gyors fejszámolás: 4500-9000 Ft/üveg. Ez most rémisztően soknak tűnhet, de számoljunk tovább, az átlag számmal, azaz 6750 Ft/üveg. Gyorsan két példa:


Az olajat arra használjuk, hogy a gyerkőc szobáját párásítsuk: ehhez szükségünk van napi 2 csepp olajra (megfelelő olajpárásító mellett), tehát így az egy üvegcse 150 napig elegendő, tehát napi 45 forintból támogattuk a gyerkőc immunrendszerét, mert mondjuk OnGuardot, vagy más immuntámogató cseppet használtunk, aminek következtében nagy valószínűséggel a szezonban letudhatjuk a megfázást és nem kell gyógyszereket venni.


Vettünk mondjuk citrom olajat is, mert a kulacsba a gyereknek cseppentünk, napi kettőt és még magunknak is, így ez az olaj kb. 75 napig lesz elegendő, és napi 90 forintból már kettőnk egészségére vigyázunk.Azt gondolom, hogy a megelőzés sokkal többet ér, mint a tűzoltás, amikor már levert minket a betegség. Persze akkor is van megoldás az olajok jótékony hatását kiaknázni, de nincs otthon belőle, akkor ugye nem fogod tudni ezt megoldani és elrohansz a gyógyszertárba és ott hagysz legalább 5.000-10.000 forintot és jönnek még az álmatlan éjszakák, a kimaradás a suliból, stb.


A fenti számok csak számok, a Cseppents csapata arra buzdít mindenkit, így Téged is, hogy próbáld ki, kérj tanácsot! Mondd el nekünk, hogy mire lenne szükséged, mire keresel megoldást, mi pedig segítünk. A kérdéseket e-mailen keresztül is felteheted. Vagy nézz körbe a Facebook csoportban, vagy a weboldalon.


További részleteket olvashatsz az alábbi helyeken:

Cseppents Facebook Csoport

Cseppents Babakunyhó oldal

Közvetlen vásárlás pedig itt

Kedvencek
Mostanság
Régiek
Keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square