Kakaóvajjal a szép bőrért

Striák, terhességi csíkok, kiszáradt bőr. Ez az, amit senki sem szeret, főleg nem saját magán. A szerencse az, hogy van egy cég, akik kifejezetten a nők számára fejlesztik termékeiket. Odafigyelve arra, hogy a várandósság alatt, a szülés után és diéta, fogyókúra idején is szép maradjon a nők bőre.

A gyerekvállalás, a várandósság ideje alatt lezajló átalakulás megkívánja a szervezet speciális ápolását. Ebben kiemelkedő szerepe van a Palmer’s tápláló kakaóvajat tartalmazó termékeinek.


A kismamáknak és babáknak szánt krémjeik nemcsak eredeti kakaóesszenciát, hanem nélkülözhetetlen ásványi olajokat, shea vajat, vitaminokat is tartalmaznak.


Várandósságuk idején a nők aggodalommal viseltetnek bőrük szépsége iránt, és keresik a módját, hogy megóvják rugalmasságát, hidratáltságát. Ahogy nő a pocak, a speciálisan erre a célra szolgáló krém enyhülést hozhat a feszülő bőrnek, és megelőzhetők segítségével a striák.A szülést követően a minél gyorsabb regenerálódást szolgálja a mell- illetve a testfeszesítő testápoló, a testvaj és a fájó mellnek enyhülést hozó bimbóvédő krém.


A babák érzékeny bőrét a popsikrém és a babamasszázs krém segítségével óvhatjuk meg a kipirosodástól, kipöttyösödéstől.


Palmer's termékekről részletesen itt olvashatsz...

Kedvencek
Mostanság
Régiek
Keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square