Száraz, viszkető a bőröd a babavárás alatt? Ez lehet az oka és itt a megoldás is!

September 27, 2018

A várandósság során az anyukák bőre megváltozik. A pocakban növekvő csöppség nemcsak a belső szerveket "rendezi át", de az édesanya bőrét is próbára teszi. Egyik legnagyobb félelme minden anyukának, hogy terhességi csíkok fognak kialakulni, berepedezik a bőre. 

 

 

 

A terhességi csíkokkal kapcsolatban sokan azt mondják, hogy genetika és felesleges bármivel is kenni, mások azt mondják, hogy attól még, hogy genetika érdemes ápolni a bőrünket speciális krémekkel. 

 

Egyik oldalra sem szeretnénk állni, de ha azt nézzük, hogy normál esetben is bekenjük a bőrünket, akár csak a hideg szél miatt, vagy mert mosogatás közben kiszáradt, akkor azt gondoljuk, hogy a várandósság alatt is érdemes ápolni a bőrünket és az odafigyelés meghozhatja azt az eredményt, hogy nem lesznek csíkjaink, vagy ha mégis, akkor azok nem olyan erősek.

 

 

A másik probléma szokott lenni, hogy a rettenetesen kiszáradt bőr, elviselhetetlenül viszket. Az enyhe viszketés a terhesség velejárója, mert  ezt okozhatja a has bőrének nyúlása, feszülése. Amikor viszont elviselhetetlenné válik, akkor annak lehet oka májműködési zavar, amivel mindenképpen orvoshoz !!!kell!!! fordulni, mivel ez az epepangás veszélyes lehet a babára, de a tüneteket ebben az esetben is lehet mérsékelni.

 

A Palmers nyugtató olaj kifejezetten a terhesség során kialakult száraz, viszkető bőr nyugtatására, hidratálására és puhítására lett kifejlesztve. A kakaóvaj,az E-vitamin, a kollagén és az elasztin különleges kombinációja természetesen nyugtatja és puhítja a bőrt, valamint javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. A lechithin hozzáadása tovább növeli a készítmény puhító és nyugtató hatását. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

A terméket ajánljuk minden várandós anyukának és azoknak is, akiknek eleve nagyon száraz a bőrük. 

 

Itt veheted meg...

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kedvencek

Naptej babáknak, gyerekeknek

June 7, 2017

1/1