Téged is zavar? - Májfoltok, szeplők

October 11, 2018

Nyáron Neked is felerősödtek a szeplőid? Várandósság alatt kialakultak májfoltok az arcodon, a testeden?

 

 

Sokunkat zavarnak ezek a bőrelváltozások. Néhányan azt javasolják, hogy alapozóval és egyéb sminkelési megoldásokkal tüntessük el ezeket. Azt gondolom, hogy ez rész megoldás, mert el nem múlik, csak eltakarjuk.

 

A kiváltó okot megszüntetni talán nem tudjuk, mert ez lehet genetika, a várandósság alatt a hormonváltozás következménye. Sok esetben a szeplők, májfoltok amiatt jelennek meg, mert a szervezetünkben hiány lépett fel, még pedig a a kálium sulfuricum hiánya.

 

Van egy remek krém, a Nr.6. Schüssler natúr krém pigmentációs problémákra, ami halványítja ezeket a foltokat, sőt akár el is tünteti. Az Nr. 6-os natúr krém titánium -dioxidot tartalmaz, mely természetes fényvédő. Ez a legismertebb fizikai fényszűrő, mely a bőr felszínén védőréteget képez, ezzel visszaverve a káros UV sugarakat, így azok számára akik hajlamosak a májfolt eltérések kialakulására, mint pl. hormonális fogamzásgátló alkalmazása, várandósság  esetén a nyári bőrápolás tökéletes alternatívája lehet a forró nyári napokban.

 

Harc a májfoltok és a szeplők ellen

Amennyiben eddig nem használtad ezt a krémet, akkor bármikor elkezdheted. A nyári hónapok után azért érdemes használni, mert a meglévő foltokat eltünteti, halványítja. Tavasszal pedig azért érdemes elővenni, mert megelőzheted, hogy nyáron pöttyös vagy foltos legyél.

 

Várandósság alatti bőrelváltozások esetében

Érdemes várandósság alatt is használni, bár vannak esetek, hogy a várandósság alatt történt hormonváltozás miatt bekövetkezett pigmentációs zavarokat nem tudja eltüntetni még ez a krém sem, de halványítani mindenképpen tudja, a szülést követően pedig a makacs foltokat még tovább tudja halványítani.

 

  • 100% natúr összetevők

  • kőolajszármazék és parabénmentes

  • shea vajat, argán olajat és hyaluron savat tartalmaz

 

 

Érdemes kipróbálni, de tovább olvasni is a termékről…

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kedvencek

Naptej babáknak, gyerekeknek