Kedves Leendő Édesanya, Édesapa!

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy mi is gratulálhassunk születendő gyermeketekhez. Csodás időszak előtt álltok, ami egy teljesen új világot fog hozni Nektek, akkor is, ha ez a kis csöppség az első gyermeketek, de akkor is, ha testvérként érkezik a családba.

Az öröm mellett sok aggódás, tanácstalanság is felüti a fejét, ami teljesen természetes velejárója ennek az időszaknak, mivel most indultok el egy úton, együtt, ami még ismeretlen mindkettőtök számára.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy együtt, mert a leendő Apák ebben a 9 hónapban is nagyon sokat tudnak segíteni az Anyukáknak. Lesznek könnyebb és nehezebb időszakok, részben a női test hihetetlen változása miatt, más részt a sok-sok teendő miatt, de gondoljatok arra, hogy együtt minden sokkal könnyebb.

A Babakunyhó csapata azért is alkotta meg a Várandós Tudás-tárat, hogy ebben a 9 hónapban próbáljon minden kérdésetekre választ adni, hogy elkísérhessünk Titeket ezen a csodálatos utazáson, hogy kérdés esetén, csak a telefonotokat elővéve azonnal beleolvashassatok a Tudás-tárba.

A Tudás-tár anyaga nem ér véget a szüléssel. Az utolsó, közel 100 oldalon a kórházi időszakról, az első vizsgálatokról, a szoptatásról és az első 12 hónapról olvashattok.

A Babakunyhó további szolgáltatásaira is szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amik segítségetekre lehetnek a várandós időszak alatt és után is. Minderről részletesen itt az oldalon tájékozódhattok, valamint Facebookon is követhetnek minket.

Jó egészséget, örömteli, boldog babavárást kíván Nektek és Családotoknak a Babakunyhó egész csapata.

 

Petik Ágnes                                                                                                                                                                     Szabó László

tulajdonos, ügyvezető                                                                                                                                 tulajdonos, ügyvezető